×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Vlaardingen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 6 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Vlaardingen

Studio huren Vlaardingen

Vlaardingen is een stad dichtbij Rotterdam met ruim 71.000 inwoners. Wat veel mensen niet weten is dat bijna alle afleveringen van Bassie en Adriaan opgenomen zijn in Vlaardingen. Je kunt dus een studio huren Vlaardingen op een plek die bekend is uit deze serie. Het is een mooie stad om te wonen met een goed wegennetwerk en leuke activiteiten.

Historie van de stad

Vroeger was Vlaardingen vooral bekend om zijn haringvangst. De visserij was namelijk een van de belangrijkste inkomsten tot te Tweede Wereldoorlog. Vandaag de dag heeft de stad nog steeds de bijnaam Haringstad. Mooie historische bezienswaardigheden in Vlaardingen zijn bijvoorbeeld de Molen Aelos en de gevelstenen. Ga je een studio huren in Vlaardingen, dan kun je dit allemaal dicht bij huis gaan bekijken.

Goede bereikbaarheid

Als je vanuit de stad de snelweg op wilt, kan je op vele plekken terecht. Zo liggen de grenzen van de stad tegen de A4 en de A20 aan. Behalve het wegennetwerk beschikt Vlaardingen ook over een goed openbaar vervoerssysteem. Er zijn drie treinstations te vinden en er rijden verschillende buslijnen. Deze verbind je ook nog eens met het metronetwerk van Rotterdam.

Recreatie in Vlaardingen

Ga je een studio huren Vlaardingen? Dan kun je profiteren van de ruim aanwezige mogelijkheden om te sporten. Zo beschikt de stad over maar liefst zeven voetbalclubs, een hockeyclub, korfbal, handbal en nog veel meer diverse sporten. Uiteraard zijn er ook tal van scouting groepen aanwezig in de stad. Als je dus besluit tot een studio huren in Vlaardingen, hoef je niet bang te zijn dat er onvoldoende te doen is. In het weekend kan je op de haven genieten van een lekker drankje. Dit is tevens het uitgaansgebied van Vlaardingen. Rondom de haven vind je verschillende kroegen. Hier komen veel studenten die een studio huren Vlaardingen.

Leuke activiteiten

's Zomers zijn er enkele festivals te vinden in Vlaardingen. Personen die een studio huren Vlaardingen zijn binnen een mum van tijd op een festival. Voor de kinderen is er elk jaar Jeugdstad. Tijdens de kerstvakantie kunnen kinderen hier verschillende activiteiten doen. Het bekendste festival is toch wel Zomerterras. Vier weken lang is er in het weekend muziek en cultuur te vinden in het Hof. Daarnaast is er een weekend in het jaar het VL. Loggerfestival. Voorheen was dit het Haring en Bierfeest. Op de haven worden dan verschillende activiteiten georganiseerd.

Bekende personen

Bassie, Bas van Toor, en Adriaan, Aad van Toor, hebben diverse afleveringen gemaakt in de stad en hier hebben ze dan ook een hele tijd gewoond. Andere bekende personen die in Vlaardingen hebben gewoond zijn bijvoorbeeld Wouter Bos en Saskia Mulder.

Studio huren Vlaardingen: waar kun je wonen?

Er zijn verschillende wijken waar je een studio kan huren. Het ligt helemaal aan je prijsklasse waar je voor wilt kiezen. In het centrum betaal je uiteraard iets meer dan in een buitenwijk, maar dit wil niet zeggen dat je de beschikking over minder faciliteiten hebt. Als je bijvoorbeeld een studio huurt in de Westwijk heb je genoeg winkels om je heen. Je zult merken dat je de stad niet nodig hebt voor je dagelijkse benodigdheden. Datzelfde geldt voor de Holy. Bij de Loper kan je voor al je spullen terecht en het is dan ook een klein centrum qua voorzieningen.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven