×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Kamer huren in Amstelveen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 9 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Kamers in de omgeving van Amstelveen

Op kamers wonen in Amstelveen

Wil je graag studeren in Amsterdam, maar ben je bang dat je geen kamer kunt vinden om te huren? Dan biedt Amstelveen de oplossing. Deze stad ligt gegrensd aan onze hoofdstad, waardoor je in een mum van tijd in Amsterdam bent. Maar het is zeker niet nodig om Amstelveen te verlaten als je leuke activiteiten wilt verrichten. Zo zit het Amsterdamse Bos binnen de stadsrechten van Amstelveen. Ook andere wandelgelegenheden zijn aanwezig in deeze stad, zoals het Thijssepark en het Bloesempark.


Kamers te huur in Amstelveen

Een groot voordeel van Amstelveen is dat je niet de hoofdprijs betaald zoals je dat wel in Amsterdam doet. En de kamers die te huur zijn verkeren ook in uitstekende staat. Er zijn natuurlijk genoeg studentenkamers, omdat veel studenten in Amstelveen een kamer willen huren. Je kan er ook voor kiezen om een tijdelijke kamer te verkrijgen als je bijvoorbeeld een master wilt doen in Amsterdam. Uiteraard kan je ook appartementen, studio’s en woningen huren in Amstelveen.


Kamers in de omgeving van Amstelveen

Spreken de kamers die te huur zijn in Amstelveen je niet aan? Dat kan gebeuren, gelukkig kan je ook in de buurt nog kamers huren, zoals in Haarlem en Zaandam.
Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven