×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Amstelveen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 12 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Amstelveen

Studio huren Amstelveen

Wil je een flat of studio huren in Amstelveen, dan zijn er diverse mogelijkheden. Een studio huren in Amstelveen is erg populair en dat komt vooral door de goede ligging. Wil je vlakbij Amsterdam wonen, dan is een studio huren in Amstelveen een goede keuze.

Studio huren in Amstelveen

Wil je graag een studio huren in Amstelveen? Amstelveen ligt tegen de zuidkant van Amsterdam en daardoor ben je in een mum van tijd in de stad. Handig als je in Amsterdam werkt of graag in je vrije tijd naar de stad gaat voor uitgaan, winkelen of ander vertier. Vanuit Amstelveen ben je ook snel op Schiphol. Door die snelle verbindingen is Amstelveen ook een echte forenzenstad geworden, een voorstad van Amsterdam. Ga je een studio huren in Amstelveen, dan heb je als bewoner ook alle voordelen van de hoofdstad.

Geschiedenis van Amstelveen

In de Middeleeuwen begon men in deze regio het veen af te graven, om het als brandstof te gebruiken. Amstelveen ontstond als veenwerkersgehucht, begin 13e eeuw. In de 17e eeuw trok het gebied rijke Amsterdammers, die op zoek waren naar rust en ruimte. Ook begin 20e eeuw was dat nog zo. Na de Tweede Wereldoorlog ontwikkelde de stad zich tot voorstad voor forenzen en was het de snelst groeiende stad van Nederland. Er komen veel bekende Nederlanders uit Amstelveen, bijvoorbeeld actrice Famke Janssen, acteur Michiel Huisman, choreograaf Hans van Manen, mediamagnaat Derk Sauer en oud-voetballer John Bosman.

Voorzieningen in Amstelveen

Met meer dan 80.000 inwoners beschikt Amstelveen zelf natuurlijk ook over uitstekende voorzieningen voor haar inwoners. Kunst en cultuur krijgen volop aandacht in Amstelveen, met als bekendste trekpleister het Cobra Museum, dat je nabij het centrale winkelcentrum vindt. Dit winkelcentrum wordt het Stadshart Amstelveen genoemd. Naast winkels en musea vind je hier ook een bibliotheek, een theater, een poppodium, muziekschool en nog meer culturele instellingen. Voor heel Amstelveen is dit dan ook een grote trekpleister. Een studio huren in Amstelveen is door deze voorzieningen ook extra aantrekkelijk.

Snel naar Amsterdam en verder

Zoals gezegd is Amstelveen een geliefde woonplaats voor veel mensen die in Amsterdam en op Schiphol werken. En ook in je vrije tijd is er heel veel te doen, in de stad Amstelveen zelf en daarbuiten. Lekker wandelen in het Amsterdamse bos bijvoorbeeld, of sporten bij één van de tientallen sportverenigingen. Een studio huren in Amstelveen betekent ook dat je in een groene stad gaat wonen. Amstelveen heeft veel parken en natuur. In 2014 werd Amstelveen zelfs uitgeroepen tot groenste stad van Europa. Met al die voordelen van een levendige en groene stad, is een studio huren in Amstelveen niet voor niets heel populair.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven