×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Kamer huren in Amsterdam

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Kamers in de omgeving van Amsterdam

Kamer huren in Amsterdam

De oude stad van Amsterdam is wereldberoemd en terecht! Geen enkele stad is zo kleurrijk en veelzijdig als Amsterdam. De oudste grachten, monumentale panden en spannende steegjes. Modieuze boutiques, interessante musea en prikkelende voorstellingen. Liefhebbers van lekker eten halen hun hart op met het enorme aanbod aan restaurants, cafés en proeflokalen.

Ben jij op zoek naar een huurwoning in Amsterdam? De hoofdstad van Nederland is een gewilde woonplaats; de markt voor een kamer huren in Amsterdam is altijd in beweging. De bewoningsgeschiedenis van de plek waar Amsterdam nu ligt voert terug naar de Nieuwe Steentijd, meer dan 4600 jaar geleden. Rond het jaar 1000 werd het gebied ontgonnen en in de dertiende eeuw werden er dijken aangelegd. Aan het eind van de zestiende eeuw zette de groei van Amsterdam goed in: in 50 jaar tijd werd het aantal inwoners van de stad meer dan verdrievoudigd. Met de industriële revolutie aan het begin van de negentiende eeuw kreeg het aantal inwoners een extra impuls. Tegenwoordig wonen er bijna 825.000 mensen in de hoofdstad van Nederland. Een kamer huren biedt een dynamische woonomgeving. Ben jij ook op zoek naar een kamer in Amsterdam? Vind jouw kamer en ga wonen in Amsterdam! Liever op zoek naar een studio in Amsterdam? Of zoek je een appartement in Amsterdam? Start jouw zoektocht!

Kamers in Amsterdam

Wil jij een kamer vinden in Amsterdam? Weet je nog niet precies waar in Amsterdam? We vertellen je waar je voor wat moet zijn. De stad is in te delen in vijf delen: Centrum, Noord, West, Zuid en Oost. Door de hele stad vind je kamers in Amsterdam. 

Het centrum van Amsterdam is altijd druk. In het centrum vind je de grote winkelstraten en bekende bezienswaardigheden, zoals de Dam, de Kalverstraat en Madame Tussauds. Ook de 9 Straatjes bevinden zich in het centrum, waar je leuke cafeetjes, boetiekjes en vintage winkels vindt. In de gezellige Jordaan kun je heerlijk slenteren en een drankje drinken in één van de gezellige cafés.

Wonen in een grachtenpand is een droom voor velen. Helaas is dit voor de meesten van ons onbetaalbaar. Bovendien moet je dan wel rekening houden met de vele toeristen continue. Wonen in het centrum van Amsterdam is misschien niet ideaal. Om te shoppen, cultuur te snuiven, lekker te eten of gewoon lekker te slenteren langs de grachten is het centrum wel ideaal!

Amsterdam-Noord wordt steeds populairder en hipper. Op het NDSM-terrein zijn bijna elk weekend festivals. In het weekend worden er de grootste vintage kleding- en meubelmarkten georganiseerd. Daarnaast vind je er leuke restaurantjes. In Amsterdam-Noord is de kans groot dat je een relatief goedkope kamer vindt. Dit heeft voornamelijk te maken met de bereikbaarheid: je bent afhankelijk van het pontje of de tunnels. Gelukkig gaat het pontje vaak en is ook het openbaar vervoer goed geregeld. Maar het blijft voor sommigen een nadeel.

Amsterdam-West is net zo opkomend als Noord. De wijken in West werden vroeger nog wel eens als ‘slecht’ gezien. De buurt nu een stuk veiliger en gezelliger geworden. Pop-up winkels en hippe restaurants schieten als paddenstoelen de grond uit. West heeft door zijn multiculturele samenstelling echt een eigen identiteit vergeleken met andere delen van de stad. Dat maakt hier wonen ook zo leuk. Een populaire vestigingsplek voor studenten!

Amsterdam-Zuid bestaat uit een aantal wijken. De huizen zijn hier net wat groter en mooier en de winkels vaak wat duurder. Hier vind je bijvoorbeeld de bekende P.C. Hooftstraat. Maar dat betekent niet dat je hier als student niets te zoeken hebt. Op het Museumplein bevinden zich de grote musea van Amsterdam zoals het Rijksmuseum. Ook het Vondelpark ligt in Amsterdam-Zuid. Een heerlijke plek om zomers te picknicken en te relaxen met vrienden. Een populaire wijk onder studenten in Amsterdam-Zuid is de Pijp, vooral bekend om de Albert Cuypmarkt. Ook vind je in de Pijp een heleboel kroegen en (eet)cafeetjes.

Amsterdam-Oost is erg multicultureel. Je vindt hier de enorm grote Dappermarkt, de Javastraat met zijn vele barretjes en cafés en het Oosterpark. Dit gedeelte van Amsterdam is populair onder studenten, ook omdat de Hogeschool van Amsterdam en de Universiteit van Amsterdam in Oost zit.

In Amsterdam een kamer huren betekent genieten van deze leuke stad. Daarnaast biedt Amsterdam je alle kans om het nuttige met het aangename te verenigen. In Amsterdam vind je alle gemakken binnen handbereik. Supermarkten, winkels, café-restaurants of de wasserette: het is allemaal op loopafstand. Een kamer huren in Amsterdam is kiezen voor comfort en allure.

Studentenkamer in Amsterdam

Amsterdam is ook een zeer leuke studentenstad. Huur een studentenkamer in Amsterdam. Er zijn diverse universiteiten in Amsterdam bijvoorbeeld de Uva en wanneer je daar gaat studeren dan kun je natuurlijk studentenkamer huren in Amsterdam. Tegenwoordig zijn er ook leegstaande kantoorpanden die worden omgetoverd tot studentenkamers. Deze panden staan vaak rondom de ring van Amsterdam en zijn een stuk betaalbaarder dan het huren van een kamer in het centrum. Wat dacht je van een leuke kamer te huur in opkomende Amsterdam-West of Amsterdam Zuid-Oost? Huur een studentenkamer in Amsterdam!

Goedkope kamer in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een goedkope kamer in Amsterdam? De binnenstad is erg populair en daarom niet heel goedkoop. Ga op zoek naar een leuke en goedkope kamer buiten de ring van Amsterdam. De opkomende wijken Amsterdam Zuid-Oost en Amsterdam-West bieden je goedkope kamers. Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in het centrum.

Kamer te huur in Amsterdam

Wil jij snel een kamer huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Amsterdam? De meeste kamers in Amsterdam zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete kamer in Amsterdam.

Particulier kamer huren in Amsterdam

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders kamers te huur aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van de kamer zorgt ervoor dat jij snel je kamer hebt gevonden.

Geen geschikte (studenten)kamer gevonden in Amsterdam? Bekijk dan ook eens appartementen te huur in Haarlem of huurappartementen in Zaandam!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven