×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Kamers Amsterdam

Inklappen

Wonen in Amsterdam

Wil jij wonen in Amsterdam? De hoofdstad van Nederland is een gewilde woonplaats; de markt voor een kamer te huren in Amsterdam is altijd in beweging. De bewoningsgeschiedenis van de plek waar Amsterdam nu ligt voert terug naar de Nieuwe Steentijd, meer dan 4600 jaar geleden. Rond het jaar 1000 werd het gebied ontgonnen en in de dertiende eeuw werden er dijken aangelegd. Aan het eind van de zestiende eeuw zette de groei van Amsterdam goed in: in 50 jaar tijd werd het aantal inwoners van de stad meer dan verdrievoudigd. Met de industriële revolutie aan het begin van de negentiende eeuw kreeg het aantal inwoners een extra impuls. Tegenwoordig wonen er bijna 825.000 mensen in de hoofdstad van Nederland. Een kamer huren in Amsterdam biedt een dynamische woonomgeving. Ben jij ook op zoek naar een kamer in Amsterdam? Vind jouw kamer en ga wonen in Amsterdam!

Kamers in Amsterdam

In Amsterdam een kamer huren betekent genieten van deze leuke stad. Daarnaast biedt een kamer huren in Amsterdam je alle kans om het nuttige met het aangename te verenigen. In Amsterdam vind je alle gemakken binnen handbereik. Supermarkten, winkels, café-restaurants of de wasserette: het is allemaal op loopafstand. Een kamer huren in Amsterdam is kiezen voor comfort en allure.

Studentenkamer in Amsterdam

Amsterdam is ook een zeer leuke studentenstad. Huur een studentenkamer in Amsterdam. Er zijn diverse universiteiten in Amsterdam bijvoorbeeld de Uva en wanneer je daar gaat studeren dan kun je natuurlijk studentenkamer huren in Amsterdam. Tegenwoordig zijn er ook leegstaande kantoorpanden die worden omgetoverd tot studentenkamers. Deze panden staan vaak rondom de ring van Amsterdam en zijn een stuk betaalbaarder dan het huren van een kamer in het centrum. Wat dacht je van een leuke kamer in het opkomende Amsterdam-West of Amsterdam Zuid-Oost?

Goedkope kamer in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een goedkope kamer om te huren in Amsterdam? De binnenstad is erg populair en daarom niet heel goedkoop. Ga op zoek naar een leuke en goedkope kamer buiten de ring van Amsterdam. De opkomende wijken Amsterdam Zuid-Oost en Amsterdam-West bieden je goedkope kamers. Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in het centrum.

Per direct een kamer huren in Amsterdam

Wil jij snel een kamer huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Amsterdam? De meeste kamers in Amsterdam zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete kamer in Amsterdam.

Particulier kamer huren in Amsterdam

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van de kamer zorgt ervoor dat jij snel je kamer hebt gevonden.

Geen geschikte kamer gevonden in Amsterdam? Bekijk dan ook eens onze kamers te huur in Haarlem, of wat dacht je van een kamer in Zaandam?

Kamer huren in Amsterdam (15)

De nieuwste woningen in je inbox?