×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Kamers Den Haag

Inklappen

Wonen in Den Haag

Wil jij wonen in Den Haag? Een kamer huren in Den Haag is erg populair. Den Haag is een veelzijdige wereldstad in de Randstad waar je fijn en centraal kunt wonen. Vind jouw kamer en ga wonen in Den Haag! Twijfel je nog over de juiste locatie in Den Haag? Ontdek de leuke stad en de juiste plek waar jij wil wonen in Den Haag.

Kamers in Den Haag

Den Haag is een enorme magneet voor mensen uit alle windstreken van ons land en daarbuiten. In Den Haag gebeurt het. Een kamer huren in Den Haag is daarom niet gemakkelijk. Den Haag heeft namelijk alles. Van een ijsbaan in de Uithof tot het stadion van ADO Den Haag en het bruisende uitgaansleven van de binnenstad. Huur jij een kamer in Den Haag dan is een avondje borrelen op het Plein, Buitenhof of de Grote Markt zeer populair. Een kamer huren in Den Haag geeft ook toegang tot de grote invloed op de stad van de Indonesische cultuur en keuken. Een kamer huren in Den Haag betekent ook dat je naar hartenlust kunt winkelen op de Grote Marktstraat, Spuistraat en de Lange en Korte-Poten. Een kamer huren in Den Haag kan op veel locaties in de op twee na grootste stad van Nederland. Overal waar je ook een kamer kiest om te wonen is een winkelcentrum dichtbij. De Haagse Megastores, winkelcentrum Leyweg en natuurlijk de grootste permanente openlucht markt van Europa; De Haagse markt. Heb je al eens gezocht naar winkels in Den Haag? Als het antwoord ja is dan weet je dat deze stad een breed aanbod heeft. Misschien ben je helemaal weg van de grote merken en warenhuizen, dan zal jij vooral door het centrum van Den Haag aangetrokken worden.

Voor als je even weg wil uit Den Haag is heel Holland binnen bereik. Een kamer huren in Den Haag geeft makkelijke uitvalswegen A44, A4 en de A12 richting Delft, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Ook met het openbaar ben je binnen een half uur op de meeste plaatsen in Noord- en Zuid-Holland. Den Haag is dus de perfecte uitvalsbasis voor het echte Holland. Een kamer huren in Den Haag is veelzijdig en veelomvattend. Den Haag is ook zeer rijk aan natuur en bezienswaardigheden.

Studentenkamer in Den Haag

Een kamer huren in Den Haag is voor veel studenten de ideale stad om te studeren. Den Haag is echt een studentenstad! De Haagse Hogeschool is de plek waar jij kunt kiezen uit tientallen studies. De Haagse Hogeschool ligt naast station Hollands Spoor. Je kunt hier de tram of trein pakken naar het centrum. Huur een kamer in Den Haag en ontdek ook het bruisende nachtleven als student. Je hoeft je geen moment te vervelen als je een kamer gaat huren in Den Haag.

Goedkope kamer in Den Haag

Ben jij op zoek naar een goedkope kamer om te huren in Den Haag? De binnenstad is erg populair en daarom niet heel goedkoop. Ga op zoek naar een leuke en goedkope kamer buiten het centrum van Den Haag. Loosduinen en Escamp bieden je goedkope en ruime kamers. En je zit dichtbij het strand! Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in de binnenstad.

Per direct een kamer huren in Den Haag

Wil jij snel een kamer huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Den Haag? De meeste kamers in Den Haag zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete kamer in de hofstad Den Haag.

Particulier kamer huren in Den Haag

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van de kamer zorgt ervoor dat jij snel je kamer hebt gevonden.

Kamer huren in Den Haag (21)

De nieuwste woningen in je inbox?