×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Den Haag

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Studio's in de omgeving van Den Haag

Wonen in Den Haag

Wil jij wonen in Den Haag? Een studio huren in Den Haag is erg populair. Den Haag is een veelzijdige wereldstad in de Randstad waar je fijn en centraal kunt wonen. Vind jouw studio en ga wonen in Den Haag! Twijfel je nog over de juiste locatie in Den Haag? Ontdek de leuke stad en de juiste plek waar jij wil wonen in Den Haag.

Studio huren Den Haag

Den Haag of ook wel 's-Gravenhage genoemd is de Hofstad, zetel van de macht en van de koning! Den Haag is dus het middelpunt van ons land als je het over politiek en macht hebt. De naam is afkomstig van Des Graven Haage. Oftewel de zetel van de graaf van Holland. Op het Binnenhof waar nu de Tweede Kamer zetelt zijn archeologische vondsten gedaan die teruggaan tot 3000 jaar voor Christus. Het huidige Den Haag is ontstaan in 1230 als grafelijke residentie. Een studio huren in Den Haag is leven in de geschiedenis van Nederland. Via het beroemde toegangspoortje op het historische Binnenhof stap je binnen. Als je een studio gaat huren in Den Haag kun je deze belangrijke plek niet overslaan.

In 1528 is Den Haag door de Gelderse veldheer Maarten van Rossem in brand gezet. Ook aan het begin van de tachtigjarige oorlog is Den Haag meerdere malen geplunderd en half verwoest. Dit kon simpelweg gebeuren omdat Den Haag geen stadsrechten had en dus niet het recht om een muur rond de stad te bouwen. Pas in 1806 kreeg de stad onder Frans bewind stadsrechten.

Een studio huren in Den Haag is wonen in een bruisende stad waar je bekende politici tegen het lijf kan lopen op het Plein en het Binnenhof. De stad barst van de werkgelegenheid bij de overheid en bij bedrijven die zich dicht bij de Nederlandse politiek hebben gevestigd. Een studio huren in Den Haag biedt dus ook veel mogelijkheden tot werkgelegenheid. Echter is het misschien ook wel leuk om te weten welke straten vooral in de smaak vallen. Uiteraard is dit belangrijk om te weten of juist daar ook studio woningen te huur zijn in Den Haag.

Een studio huren in Den Haag

Den Haag is een enorme magneet voor mensen uit alle windstreken van ons land en daarbuiten. In Den Haag gebeurt het. Een studio huren in Den Haag is daarom niet gemakkelijk. Den Haag heeft namelijk alles. Van een ijsbaan in de Uithof tot het stadion van ADO Den Haag en het bruisende uitgaansleven van de binnenstad. Huur jij een studio of woning in Den Haag dan is een avondje borrelen op het Plein, Buitenhof of de Grote Markt zeer populair. Een studio huren in Den Haag geeft ook toegang tot de grote invloed op de stad van de Indonesische cultuur en keuken. Een studio huren in Den Haag betekent ook dat je naar hartenlust kunt winkelen op de Grote Marktstraat, Spuistraat en de Lange en Korte-Poten. Een appartement huren in Den Haag kan op veel locaties in de op twee na grootste stad van Nederland. Overal waar je ook een studio kiest om te wonen is een winkelcentrum dichtbij. De Haagse Megastores, winkelcentrum Leyweg en natuurlijk de grootste permanente openlucht markt van Europa; De Haagse markt. Heb je al eens gezocht naar winkels bij studentenstudio’s Den Haag? Als het antwoord ja is dan weet je dat deze stad een breed aanbod heeft. Misschien ben je helemaal weg van de grote merken en warenhuizen, dan zal jij vooral door het centrum van Den Haag aangetrokken worden.

Voor als je even weg wil uit Den Haag is heel Holland binnen bereik. Een studio huren in Den Haag geeft makkelijke uitvalswegen A44, A4 en de A12 richting Delft, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Ook met het openbaar ben je binnen een half uur op de meeste plaatsen in Noord- en Zuid-Holland. Den Haag is dus de perfecte uitvalsbasis voor het echte Holland. Een studio huren in Den Haag is veelzijdig en veelomvattend. Den Haag is ook zeer rijk aan natuur en bezienswaardigheden.

Een studio huren in Den Haag is ook een aanrader voor mensen die van natuurschoon houden. Neem bijvoorbeeld het Haagse hout en de vele rijksmonumenten en musea. Een studio in Den Haag huren is echt een aanrader. De bekendste Hagenaars zijn onder andere: Dick Advocaat, Anouk en de bands Golden Earring en Di-rect. Een studio huren in Den Haag is ook leven in een rijke muziekgeschiedenis met veel Poppodia en muziekevenementen. Zoals de beroemde Haagse schrijver Louis Couperus al zei: "Zoo ik iets ben, ben ik een Hagenaar". Wil jij ook een Hagenaar zijn en een studio huren in Den Haag, grijp dan je kans!

Studentenstudio’s Den Haag

Een studio/kamer huren in Den Haag is voor veel studenten de ideale stad om te studeren. Den Haag is echt een studentenstad! De Haagse Hogeschool is de plek waar jij kunt kiezen uit tientallen studies. De Haagse Hogeschool ligt naast station Hollands Spoor. Je kunt hier de tram of trein pakken naar het centrum. Huur een studio in Den Haag en ontdek ook het bruisende nachtleven als student. Je hoeft je geen moment te vervelen als je een studio/kamer gaat huren in Den Haag.

Goedkope studio’s huren in Den Haag

Ben jij op zoek naar een goedkope studio om te huren in Den Haag? De binnenstad is erg populair en daarom niet heel goedkoop. Ga op zoek naar een leuke en goedkope studio buiten het centrum van Den Haag. Loosduinen en Escamp bieden je goedkope en ruime studio’s. En je zit dichtbij het strand! Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in de binnenstad.

Particulier studio huren in Den Haag

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van de studio zorgt ervoor dat jij snel je studio hebt gevonden.

Per direct een studio huren in Den Haag

Wil jij snel een studio huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Den Haag? De meeste studio’s in Den Haag zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete studio in de hofstad Den Haag.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven