×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio's Den Haag

Inklappen

Studio huren Den Haag

Den Haag of ook wel 's-Gravenhage genoemd is de Hofstad, zetel van de macht en van de koning! Den Haag is dus het middelpunt van ons land als je het over politiek en macht hebt. De naam is afkomstig van Des Graven Haage. Oftewel de zetel van de graaf van Holland. Op het Binnenhof waar nu de Tweede Kamer zetelt zijn archeologische vondsten gedaan die teruggaan tot 3000 jaar voor Christus. Het huidige Den Haag is ontstaan in 1230 als grafelijke residentie. Een studio huren in Den Haag is leven in de geschiedenis van Nederland

In 1528 is Den Haag door de Gelderse veldheer Maarten van Rossem in brand gezet. Ook aan het begin van de tachtigjarige oorlog is Den Haag meerdere malen geplunderd en half verwoest. Dit kon simpelweg gebeuren omdat Den Haag geen stadsrechten had en dus niet het recht om een muur rond de stad te bouwen. Pas in 1806 kreeg de stad onder Frans bewind stadsrechten.

Een studio huren in Den Haag is wonen in een bruisende stad waar je bekende politici tegen het lijf kan lopen op het Plein en het Binnenhof. De stad barst van de werkgelegenheid bij de overheid en bij bedrijven die zich dicht bij de Nederlandse politiek hebben gevestigd. Een studio huren in Den Haag biedt dus ook veel mogelijkheden tot werkgelegenheid.

Een studio huren in Den Haag

Den Haag is een enorme magneet voor mensen uit alle windstreken van ons land en daarbuiten. In Den Haag gebeurd het. Een studio huren in Den Haag is daarom niet gemakkelijk. Den Haag heeft namelijk alles. Van een ijsbaan in de Uithof tot het stadion van ADO Den Haag en het bruisende uitgaansleven van de binnenstad. Een avondje borrelen op het Plein, Buitenhof of de Grote Markt zijn populair. Een studio huren in Den Haag geeft ook toegang tot de grote invloed op de stad van de Indonesische cultuur en keuken. Een studio huren in Den Haag betekent ook dat je naar hartenlust kunt winkelen op de Grote Marktstraat, Spuistraat en de Lange en Korte-Poten. Een appartement huren in Den Haag kan op veel locaties in de op twee na grootste stad van Nederland. Overal waar je ook een studio kiest om te wonen is een winkelcentrum dichtbij. De Haagse Megastores, winkelcentrum Leyweg en natuurlijk de grootste permanente open lucht markt van Europa; De Haagse markt.

Voor als je even weg wil uit Den Haag is heel Holland binnen bereik. Een studio huren in Den Haag geeft makkelijke uitvalswegen A44, A4 en de A12 richting Delft, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Ook met het openbaar ben je binnen een half uur op de meeste plaatsen in Noord- en Zuid-Holland. Den Haag is dus de perfecte uitvalsbasis voor het echte Holland. Een studio huren in Den Haag is veelzijdig en veel omvattend. Den Haag is ook zeer rijk aan natuur en bezienswaardigheden.

Een studio huren in Den Haag is ook een aanrader voor mensen die van natuurschoon houden. Neem bijvoorbeeld het Haagse hout en de vele rijksmonumenten en musea. Een aanrader is de Ooievaarstocht door de grachten van Den Haag. De bekendste Hagenaars zijn onder andere: Dick Advocaat, Anouk en de bands Golden Earring en Di-rect. Een studio huren in Den Haag is ook leven in een rijke muziekgeschiedenis met veel Poppodia en muziekevenementen. Zoals de beroemde Haagse schrijver Louis Couperus al zei: "Zoo ik iets ben, ben ik een Hagenaar". Wil jij ook een Hagenaar zijn en een studio huren in Den Haag, grijp dan je kans!

Studio huren in Den Haag (10)

De nieuwste woningen in je inbox?