×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Nijmegen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Studio's in de omgeving van Nijmegen

Wonen in Nijmegen

Wil jij in Nijmegen wonen? Een studio huren in Nijmegen is erg populair. Nijmegen is een gezellige, oude stad in Gelderland waar je fijn kunt wonen in een studio. Het is zelfs de oudste stad van Nederland. Wil jij wonen in een oude stad waar altijd wat te doen is? Vind jouw studio en ga wonen in Nijmegen! Twijfel je nog over de juiste locatie in Nijmegen? Ontdek de leuke stad en de juiste plek waar jij wil wonen in Nijmegen.

Studio huren in Nijmegen

Nijmegen, de stad van de wereldberoemde wandelvierdaagse, staat op de tiende plaats in de lijst met grootste gemeenten van Nederland. De ruim 170.000 inwoners leven in een stad met een rijke geschiedenis en een al even rijk winkelaanbod en uitgaansleven. Een studio huren in Nijmegen is een garantie voor een leven in een stad waar je jezelf niet snel zult vervelen.

Studentenstudio's Nijmegen

Je kunt ook een studio huren in Nijmegen voor 1 persoon. De Radboud Universiteit is in Nijmegen gelegen en heeft honderd opleidingen. Ben jij een student en zoek je een kamer te huur in Nijmegen bekijk dan het kameraanbod in Nijmegen. Nijmegen is een leuke studentenstad en een kamer huren in Nijmegen of een studio huren in Nijmegen voor 1 persoon is allemaal mogelijk.

Winkelen in Nijmegen

Een studio huren in Nijmegen en gek op shoppen? Of ben je geïnteresseerd in een kamer huren in Nijmegen, dan is het centrum van de stad iets voor jou, je vindt hier een groot aantal winkels. Elke grote winkelketen is hier wel vertegenwoordigd, maar het leuke aan Nijmegen is dat je er ook een groot aantal winkels vindt die uniek zijn voor deze stad. Daarnaast is het centrum alleen al mooi om eens rond te lopen, met alle historische gebouwen die je er vindt.

Uitgaan in Nijmegen

Nijmegen is een bruisende stad waar veel te beleven valt. Een studio huren in Nijmegen betekent wonen in een stad met vele gezellige bars en een uitgebreide aanbod aan restaurants. Deze vind je vooral in het centrum, maar ook in de straten om het centrum heen. Filmliefhebbers die een studio huren in Nijmegen worden ook goed bedeeld, met een grote bioscoop en gerenommeerd filmhuis. Ook voor theater, muziek en dans zit je in de grootste stad van Gelderland op de goede plek. Ga je een studio huren in Nijmegen en ben je benieuwd naar de omgeving? Naast een groot aantal leuke stadjes en dorpjes vind je ook het gezellige Arnhem in de directe omgeving.

De geschiedenis van Nijmegen

Ga je een studio huren in Nijmegen, dan woon je in een van de oudste steden van Nederland. De geschiedenis van de stad gaat ruim 2000 jaar terug. De naam van de stad is afgeleid van het Latijnse ‘Novio-magus’, oftewel Nieuwe Markt. Deze naam komt van de markt in de stad, uit de tijd dat het nog een Romeinse handelsnederzetting was. De stad is vaak belegerd en weer teruggewonnen. Je vindt hierdoor vele verschillende invloeden terug. Je hier dan ook veel terugvinden van de rijke geschiedenis, mocht je een studio huren in Nijmegen.

Bekende Nijmegenaren

Ga je een studio huren in Nijmegen, dan woon je in een stad die heel wat bekende mensen heeft voortgebracht. Zanger Frank Boeijen bijvoorbeeld, maar ook andere bekenden, zoals Daphne Deckers, rapper Gers Pardoel, zanger/pianist Ruben Hein, cabaretier Pieter Derks en presentator/zanger Jeroen van der Boom.

Goedkope studio’s huren in Nijmegen

Ben jij op zoek naar een goedkope (studenten)studio om te huren in Nijmegen? De oude binnenstad is erg populair en daarom niet heel goedkoop. Ga op zoek naar een leuk en goedkope studio buiten het centrum. De wijken Goffert en Hatert bieden je goedkope en ruime studio’s. Door de goede openbaar vervoervoorzieningen zit je toch zo in het centrum. Ook vlakbij de grens met Duitsland zijn de studio’s goedkoper.

Particulier studio huren in Nijmegen

Uniek aanbod vind je op Direct Wonen. Naast makelaars bieden ook duizenden particuliere aanbieders aan. Dit unieke, particuliere aanbod vind je nergens anders. Direct contact met de particuliere aanbieder van het studio zorgt ervoor dat jij snel je studio hebt gevonden.

Per direct een studio huren in Nijmegen

Wil jij snel een studio huren, zodat je direct kunt verhuizen naar Nijmegen? De meeste studio’s in Nijmegen zijn al per direct beschikbaar! Reageer direct en verhuis binnenkort naar jouw favoriete studio in Nijmegen.

Heb je niet gevonden wat je zocht in Nijmegen? Bekijk ook eens onze studio’s in Groesbeek of huur een kamer in Wijchen. Of wat dacht je van een studio of kamer in Arnhem, Wageningen of Den Bosch?

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven