×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio's Nijmegen

Inklappen

Studio huren in Nijmegen

Nijmegen, de stad van de wereldberoemde wandelvierdaagse, staat op de tiende plaats in de lijst met grootste gemeenten van Nederland. De ruim 170.000 inwoners leven in een stad met een rijke geschiedenis en een al even rijk winkelaanbod en uitgaansleven. Een studio huren in Nijmegen is een garantie voor een leven in een stad waar je jezelf niet snel zult vervelen.

Winkelen in Nijmegen

Een studio huren in Nijmegen en gek op shoppen? In het centrum van de stad vind je een groot aantal winkels. Elke grote winkelketen is hier wel vertegenwoordigd, maar het leuke aan Nijmegen is dat je er ook een groot aantal winkels vindt die uniek zijn voor deze stad. Daarnaast is het centrum alleen al mooi om eens rond te lopen, met alle historische gebouwen die je er vindt.

Uitgaan in Nijmegen

Nijmegen is een bruisende stad waar veel te beleven valt. Een studio huren in Nijmegen betekent wonen in een stad met vele gezellige bars en een uitgebreide aanbod aan restaurants. Deze vind je vooral in het centrum, maar ook in de straten om het centrum heen. Filmliefhebbers die een studio huren in Nijmegen worden ook goed bedeeld, met een grote bioscoop en gerenommeerd filmhuis. Ook voor theater, muziek en dans zit je in de grootste stad van Gelderland op de goede plek. Ga je een studio huren in Nijmegen en ben je benieuwd naar de omgeving? Naast een groot aantal leuke stadjes en dorpjes vind je ook het gezellige Arnhem in de directe omgeving.

De geschiedenis van Nijmegen

Ga je een studio huren in Nijmegen, dan woon je in een van de oudste steden van Nederland. De geschiedenis van de stad gaat ruim 2000 jaar terug. De naam van de stad is afgeleid van het Latijnse ‘Novio-magus’, oftewel Nieuwe Markt. Deze naam komt van de markt in de stad, uit de tijd dat het nog een Romeinse handelsnederzetting was. De stad is vaak belegerd en weer teruggewonnen. Je vindt hierdoor vele verschillende invloeden terug. Je hier dan ook veel terugvinden van de rijke geschiedenis, mocht je een studio huren in Nijmegen.

Bekende Nijmegenaren

Ga je een studio huren in Nijmegen, dan woon je in een stad die heel wat bekende mensen heeft voortgebracht. Zanger Frank Boeijen bijvoorbeeld, maar ook andere bekenden, zoals Daphne Deckers, rapper Gers Pardoel, zanger/pianist Ruben Hein, cabaretier Pieter Derks en presentator/zanger Jeroen van der Boom.

Studio huren in Nijmegen (8)

De nieuwste woningen in je inbox?