×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Studio huren in Almere

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 13 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Almere

Studio huren in Almere: Een stad met een recent verleden

Een studio huren in Almere betekent wonen in een nieuwe stad. een stad die nog geschiedenis moet maken en daar kun jij onderdeel van worden. Vanuit Almere is de Randstad goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Almeerse geschiedenis

De geschiedenis van Almere is nog erg jong. Door een studio te huren in Almere zal ook jij onderdeel worden van de recente geschiedenis. De stad is ontwikkeld in de tweede helft van de vorige eeuw. De eerste bewoners streken neer in 1976. De stad was oorspronkelijk opgebouwd uit meerdere kernen, maar inmiddels is dit idee deels losgelaten.

Keuze uit diverse stadsdelen

Almere bestaat uit diverse stadsdelen. Het hart, Almere Stad, met een gloednieuw centrum. Een studio huren in Almere Stad betekend veel winkelplezier. Het oudste deel, Almere Haven, ligt aan het Gooimeer en een studio huren in Almere Haven geeft het unieke woonplezier van een stad aan het water. Voor de natuurliefhebbers is er Almere Buiten. Een studio huren in Almere Buiten betekend wonen vlak bij de Oostvaardersplassen.

Het beste van alles

Door de ligging van de diverse stadsdelen heb je steeds het beste van twee werelden. Gezellig wonen en winkelen én een omgeving die bij je past. Daarbij ben je altijd op een steenworp afstand van Amsterdam. Een studio huren in Almere betekent dat het altijd maar een klein ritje is naar de mooie natuur van de Flevopolder.

Van alle gemakken voorzien

Een studio huren in Almere betekend wonen in een jonge stad. Scholen, sportfaciliteiten, uitgaansmogelijkheden; het is er allemaal! Ook zijn er jaarlijks vele festivals en sportevenementen en wil je meer, dan zijn er in de directe omgeving vele uitvalmogelijkheden. Bijvoorbeeld de geschiedenis ontdekken van het Muiderslot of op de Bataviawerf. Kijken hoe tv wordt gemaakt op het Mediapark of bekende Nederlanders opzoeken in Volendam. Er kan ook in verschillende delen van de stad gewinkeld worden in de verschillende winkelcentra en op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag zijn er in Almere verschillende markten voor de shoppers!

Bekend Almere

Een studio huren in Almere betekend niet alleen dicht bij Hilversum wonen en Volendam, maar ook Almere zelf kent bekende inwoners. Wat de denken van Goede Tijden Slechte Tijden-duo Erik de Vogel en Caroline de Bruijn? Ook zul je bij een studio huren in Almere zeker wel eens luisteren naar een van Almere's bekendste DJ's: Jeroen van Inkel!

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven