×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Ijsselstein Ut

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we 3 woningen gevonden in de buurt die matchen.

«1»

Studio's in de omgeving van Ijsselstein Ut

Studio huren in IJsselstein

Een studio huren in IJsselstein? Dan kom je te wonen in een stad waar ook Koning Willem Alexander banden mee heeft. Een van zijn adellijke titels is namelijk Baron van IJsselstein, een titel die hij te danken heeft aan zijn voorouder Willem van Oranje, die in 1551 de stad in zijn bezit kreeg. Vandaag de dag is IJsselstein een groeigemeente waar veel forenzen wonen, wat door de ligging nabij Utrecht eenvoudig te verklaren is. Mensen die een studio huren in IJsselstein zijn met de sneltram snel in het centraal gelegen Utrecht. Ook leuk om te weten wanneer je een besluit een studio te huren in IJsselstein, is dat Lieke van Lexmond en Michel Vorm beide uit IJsselstein komen.

Shoppen en uitgaan in IJsselstein

Het om en nabij de 35.000 inwoners tellende IJsselstein heeft een leuk, compact centrum waar mensen die een studio huren in IJsselstein heel wat leuke winkels terug kunnen vinden. Je vindt er bekende ketens als Pearle, Primera en Hunkemöller, maar ook winkels die je in geen enkele andere stad terug zult zien. Er zijn veel ambachtelijke, streekgebonden producten te koop in de talloze winkelstraatjes in het oude hart van de stad. Mocht je een keer meer of een ander aanbod willen, dan zijn mensen die een studio huren in IJsselstein zo in Nieuwegein of Utrecht. Gezellig uitgaan kan ook in IJsselstein, dat meerdere bars en restaurants heeft. Voor een cultureel avondje in de stad is er genoeg te doen in het Fulcotheater.

Sport en spel in IJsselstein

Een studio huren in IJsselstein is een garantie voor een gevarieerd leven. Er zijn meerdere verschillende sportverenigingen in de stad gevestigd, waaronder meerdere voetbalclubs, een basketbalclub en clubs voor korfbal, handbal en zaalvoetbal. Een studio huren in IJsselstein is goed voor lijf en geest. Dankzij de mooie omgeving van het stadje valt hier genoeg te genieten op de fiets, wandelend, of op het water.

De geschiedenis van IJsselstein

IJsselstein ontstond aan het eind van de 13e eeuw als nederzetting rond kasteel IJsselstein. Het was in handen van Gijsbrecht van Amstel, die later ook bekend werd als Gijsbrecht van IJsselstein. Een studio huren in IJsselstein betekent dat je komt te wonen in een stad waar ook Willem van Oranje heeft gewoond. Hij kreeg de stad in handen nadat hij ging trouwen met Anna van Egmond. IJsselstein is verder bekend omdat het na de Tweede Wereldoorlog hard is gegroeid.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven