×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Appartement huren in ijsselstein-ut

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in ijsselstein-ut, maar bekijk de huurwoningen in Nieuwegein

«1»

Appartementen in de omgeving van ijsselstein-ut

Appartement huren IJsselstein

Staat een ruim appartement huren in IJsselstein op jouw verlanglijstje? Het aanbod aan appartementen in deze plaats is verrassend gevarieerd en uitgebreid! Kies die woning die bij jouw past en kom jouw eigen appartement huren in IJsselstein.

IJsselstein is een stad met ruim 34.000 inwoners. Een appartement huren in IJsselstein betekent dat je midden in het land woont, in de provincie Utrecht. In deze stad kun je naar hartenlust winkelen. Er zijn tientallen kleding- en schoenenzaken, boekwinkels, tuincentra, fietsenwinkels en doe het zelf-zaken. Ga jij een appartement huren in IJsselstein dan zitten er ook een dierenspeciaalzaak, een opticien en een slijterij om de hoek. Voor je boodschappen en huishoudelijke artikelen kun je terecht in alle bekende supermarkten en ketens van ons land. IJsselstein heeft prachtige gebouwen waaronder veel rijksmonumenten en oorlogsmonumenten. Hieronder vallen boerderijen, panden met bijzondere lijstgevels, maar ook een brandspuithuisje en een waag. Stuk voor stuk de moeite van het bekijken waard zodra een appartement huren in IJsselstein geregeld is. Er zijn in deze stad twee voetbalverenigingen. Doe jij aan basketbal, hockey, tennis of turnen? Ook dan kun je je aansluiten bij een club zodra je een appartement huren in IJsselstein hebt geregeld.

IJsselstein ligt vlakbij Utrecht, Houten, Nieuwegein, Maarssen en Woerden. Staat een appartement huren in IJsselstein op jouw verlanglijstje, dan woon je straks erg centraal. Via de A2, de N204, N210 en N228 rijd je snel naar het noorden, oosten, westen en zuiden van het land. Reis je liever met het openbaar vervoer? Dan kun je makkelijk een bus of sneltram nemen en ook Utrecht CS is dichtbij. De naam IJsselstein komt van de Hollandse IJssel, een rivier waarlangs het heerlijk fietsen en wandelen is.

Kom jij een appartement huren in IJsselstein? Dan is het interessant te weten dat IJsselstein rond 1279 is ontstaan als nederzetting, vlakbij kasteel IJsselstein. In 1310 kreeg het dorp officieel stadsrechten. Na de Tweede Wereldoorlog is IJsselstein enorm gegroeid en uitgebreid. Tegenwoordig is een appartement huren in IJsselstein populair bij jongeren en ouderen. De stad heeft alle moderne voorzieningen, maar ook rust en groen. Een appartement huren in IJsselstein is vooral ook een goed idee, omdat de inwoners erg gastvrij zijn en uit alle windstreken komen. Beroemde in IJsselstein geboren Nederlanders zijn presentatrice en actrice Lieke van Lexmond en profvoetballer Michel Vorm.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven