×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio's Amsterdam

Inklappen

Studio huren Amsterdam

Waarom zou je een studio huren in Amsterdam? Amsterdam is the place to be. Het is de plaats waar zich dagelijks toeristen verzamelen. Wat maakt een studio huren in Amsterdam voor veel mensen aantrekkelijk? Het is ongetwijfeld de unieke combinatie van een rijke geschiedenis, een bruisend leven en de internationale atmosfeer. De stad Amsterdam slaapt nooit en er is voor iedereen wel wat wils te vinden. Van groene parken tot grandcafés, van ateliers tot (film)theaters en sportfaciliteiten. Ga je graag eens een middagje winkelen? Dan kun je je hart ophalen in de Kalverstraat. Maar ook de chique PC Hoofststraat en de gezellige Albert Cuyp-markt zijn een belevenis. Een studio huren in Amsterdam brengt het allemaal dichtbij.

Een studio huren in Amsterdam: een stad met een rijke historie

Kies je voor een studio huren in Amsterdam, dan kies je voor een bijzondere wereldstad. De geschiedenis van Amsterdam begon in de 13e eeuw, toen vissers palissaden aanlegden langs de oevers van de rivier de Amstel. Deze oevers zouden later middels een dam (de Dam) worden verbonden met sluizen. Al spoedig ontpopte Amsterdam zich tot een handelsstad. De voornaamste handelsproducten waren haring en bier. In 1323 kreeg Amsterdam zelfs het alleenrecht op de invoer van bier uit Hamburg. Tegen de tweede helft van de 16e eeuw mocht Amsterdam zich al een wereldstad noemen, maar de Gouden Eeuw bracht de stad pas ongekend tot bloei. Er vestigden zich rijke joden uit Antwerpen, en ook de VOC werd opgericht. In de 17e eeuw werd Amsterdam ook aantrekkelijk voor kunstenaars. De stad kreeg een florerende kunsthandel met namen als Rembrandt van Rijn, Johannes Vermeer en Jan Steen.

Een studio huren in Amsterdam: een strategische zet

Wil je een studio huren in Amsterdam? Dan bevind je je in het centrum der gebeurtenissen. De centrale ligging van de stad is altijd een belangrijke succesfactor geweest. Plaatsen als Alkmaar, de luchthaven Schiphol, de Zaanstreek met haar Zaanse Schans en het Zandvoortse strand zijn prettig dichtbij. Maar ook de verbinding met andere grote steden als Rotterdam en Utrecht is uitstekend, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Daarnaast biedt een studio huren in Amsterdam je alle kans om het nuttige met het aangename te verenigen. In Amsterdam vind je alle gemakken binnen handbereik. Supermarkten, winkels, café-restaurants of de wasserette: het is allemaal op loopafstand. Een studio huren in Amsterdam is kiezen voor comfort en allure.

Studio huren in Amsterdam (17)

De nieuwste woningen in je inbox?