×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Tegelen

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we een woning gevonden in de buurt die matched.

«1»

Studio's in de omgeving van Tegelen

Studio huren Tegelen

Tegelen is een dorp dat inmiddels onderdeel is van de gemeente Venlo. Tot 2001 was het een zelfstandige gemeente waar men zelf een eigen dialect (Tegels) sprak. De naam van het dorp is waarschijnlijk uit het Latijn afkomstig. Het is herleidbaar als een vrije vertaling van het woord dakpannen. Die naam heeft het ruim 200 jaar oude dorp te danken aan de uitstekende klei die er in de buurt te vinden was en die gebruikt werd om keramiek te maken. De bekendste straten zijn de Kaldenkerkerweg, Steenweg en de Industriestraat.

Landelijke wonen in een betaalbare woning

In tegenstelling tot het wat grotere Venlo is het in Tegelen mogelijk om in een studio, appartement of woning in een relatief landelijk omgeving te wonen. De stad Venlo is nooit ver weg, dus alle voorzieningen van de grote stad zijn in de buurt. Ook de dorpen Baarlo, Belfeld, Maasbree en Steyl zijn dicht in de buurt. Daarnaast worden er in het dorp zelf zeer regelmatig activiteiten georganiseerd en zijn alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig.

Hoe kan ik een woning huren?

Het aanbod van huurwoningen, appartementen, studio’s en kamers in het dorp is - zoals in elk kleiner dorp - niet groot, maar ze zijn wel goed betaalbaar. Via Direct Wonen hebt je snel inzicht in de woningen die er op dit moment op de markt zijn. Wij zorgen altijd voor een goed aanbod, dus als u een woning wilt huren moet u vooral onze website in de gaten houden. Neem ook vrijblijvend contact met Direct Wonen op zodat je direct op de hoogte bent als er een nieuwe studio te huur wordt gezet.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven