×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in Veldhoven

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning
«1»

Appartementen in de omgeving van Veldhoven

Landelijk maar niet afgelegen

Een appartement in Veldhoven is bij uitstek geschikt voor iemand die niet de drukke stad zoekt, maar niet afgelegen wil wonen. Door de ligging vlak bij o.a. Eindhoven, Valkenswaard, Best en iets verder weg gelegen Tilburg, is deze plaats zeer geschikt als uitvalsbasis. Zelfs de wereld ligt aan je voeten door de nabijheid van Eindhoven Airport.

Dorps met een stedelijk karakter, van alle gemakken voorzien

Veldhoven is uitgegroeid van een klein dorp tot een flinke plaats met ruim 45.000 inwoners. Door de bouw van nieuwbouwwijken zijn vier dorpskernen aan elkaar gegroeid. Door de komst van deze nieuwbouwwijken is deze plaats voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen, zoals winkels, scholen, banken en een ziekenhuis. Ook ontbreken kunst en cultuur niet. Wie van Bourgondisch eten houdt, komt hier zeker aan zijn trekken. Deze historische plaats vol met verhalen, echt of legendes? Dat kun je zelf uitvinden door op onderzoek uit te gaan. In het buitengebied vind je rust en ruimte. Prachtige natuurgebieden in de directe omgeving zijn De Kempen en De Peel. In De Peel staan zelfs 7 kastelen.

Wonen en werken

Een appartement in Veldhoven, bijvoorbeeld aan het Tasveld, Peppelbeek of Kromstraat is uitermate geschikt om wonen en werken te combineren. Eindhoven centrum ligt op slechts 7 km. De High Tech Campus Eindhoven is makkelijk bereikbaar door de ligging aan de A2. Kijk daarom in het aanbod van appartementen of er een appartement bijzit die perfect aansluit bij jouw woonwensen. Het is hier heerlijk thuiskomen na een dag hard werken.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven