×

Vul hieronder je e-mailadres in.

×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Thumb
Je bent succesvol ingelogd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Thumb
Je bent succesvol geregistreerd en wordt nu automatisch doorgestuurd!
Weergave:

Appartement huren in voorschoten

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

We hebben geen beschikbare huurwoningen in voorschoten, maar bekijk de huurwoningen in Zoeterwoude

«1»

Appartementen in de omgeving van voorschoten

Appartement huren in Voorschoten

Voorschoten is een gemeente tussen Den Haag en Leiden. Ten westen ligt Wassenaar en ten zuidoosten ligt Zoetermeer. Een appartement huren in Voorschoten betekend leven in een prachtige omgeving met uitstekende verbindingen naar Den Haag en Leiden.

Een appartement huren in Voorschoten.

Een appartement huren in Voorschoten biedt een hoop veelzijdigheid. Voorschoten is bekend om zijn zilverindustrie in het verleden. In het museum Voorschoten is daar nog veel van terug te vinden. In Voorschoten bevindt zich de 'British school in the Netherlands' en vele parken zoals bijvoorbeeld: het wandelpark en het burgemeester Berkhoutpark. In het zuiden van Voorschoten ligt het kasteel Duivenvoorde uit de Middeleeuwen. Tegenwoordig is dit kasteel open voor bezoekers. Voor de winterliefhebbers is er een ijsbaan. Voor de zomerliefhebbers is er het vlietland met het klimeiland en een jachthaven. Kortom er is veel te doen en te ontdekken in Voorschoten. Winkelen in Voorschoten is een aangename bezigheid in bijvoorbeeld winkelcentrum Hofland. Hier vindt je een ruim assortiment aan winkels. Daarnaast zijn natuurlijk alle winkels die je maar wenst te vinden in de omliggende gemeenten. Een appartement huren in Voorschoten is een uitstekende uitvalsbasis voor werkgelegenheid in de driehoek Leiden, Den Haag en Zoetermeer. Via de A44, A12 en A4 zijn deze steden gemakkelijk te bereiken. Bekende personen uit Voorschoten zijn de politici Max van der Stoel en Benk Korthals. Bij de dorpskerk vindt je tevens het graf van de beroemde Nobelprijs winnaar; Heike Kamerling Onnes. Een groot deel van het boek 'De donkere kamer van Damokles' van Willem Frederik Hermans speelt zich af in Voorschoten ten tijde van de Tweede Wereldoorlog.

Waar kan je een appartement huren in Voorschoten?

Een appartement huren in Voorschoten is een goede keuze. De gemeente is langgerekt en heeft meerdere wijken, zoals Bloemenwijk, Starrenburg, Boschgeest, Bijdorp en Vlietwijk. Elke wijk heeft zijn eigen charme. Met een appartement huren in Voorschoten kun je dan ook een keuze maken in welke wijk je graag woont. Welke wijk je ook kiest, in Voorschoten bevindt je jezelf in een prachtige gemeente met veel werkgelegenheid in de omgeving. Voorschoten is een rustige gemeente waar toch veel te zien en te doen is. Een appartement huren in Voorschoten is een aanrader.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven