×

Vul hieronder je e-mailadres in.


Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te resetten. Heb je geen e-mail ontvangen? 1. Controleer dan je e-mailadres, want dan is deze niet bekend in ons systeem. 2. Door de link in de email wil deze nog wel eens in een spamfilter blijven hangen. Kijk bij de 'Ongewenste post' of 'Spam'. En voeg supportdesk@directwonen.nl toe aan je adresboek zodat je email van Direct Wonen altijd ontvangt.


×


Over e-mails

E-mail alerts

Op basis van je zoekopdracht wordt er een e-mail alert aangemaakt. Heb je een actieve e-mail alert dan ontvang je direct een e-mail zodra er een nieuwe kamer wordt aangeboden die aan jouw zoekwens voldoet. Je kan de e-mail alerts altijd uit zetten of aanpassen via de alert pagina.

Service e-mails

directwonen.nl verstuurt verschillende service e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website en de woningmarkt. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de service e-mails via je instellingen of via de afmeldpagina.

Overige e-mails

Er zijn nog e-mails die directwonen.nl verstuurt waarvoor je je niet kan afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een lidmaatschap, het versturen van een reactie en het aanbieden van een kamer.


Aanmelden
Weergave:

Studio huren in Vleuten

GRATIS de nieuwste woningen in je inbox, maak een email alert aan!
Appartement Studio Kamer Eengezinswoning

Sorry, er is geen exacte match gevonden voor jouw zoekopdracht. Wel hebben we een woning gevonden in de buurt die matched.

«1»

Studio's in de omgeving van Vleuten

Studio huren in Vleuten

Vleuten is ontstaan rond het Romeinse fort wat gelegen was aan de toenmalige grens van het Romeinse Rijk. De naam van het dorp was toen Fletio(ne). In de Middeleeuwen heette het dorp Flutene. Na de Bataafse revolutie van 1795 ontstond de gemeente Vleuten. Tot 2001 was Vleuten een zelfstandige gemeente. Tegenwoordig hoort Vleuten bij de gemeente Utrecht. Een studio huren in Vleuten is dus een studio huren in een dorp en een stad tegelijkertijd.

Een studio huren in Vleuten

Een studio huren in Vleuten is wonen tegen Utrecht, maar gescheiden van deze stad door het mooie en uitgestrekte Maximapark. In de omgeving van Vleuten liggen de dorpen, wijken en steden: Utrecht, Harmelen, Veldhuizen en Haarzuilens. In het dorpje Haarzuilens vindt je de golfclub en Kasteel de Haar. Ten zuidwesten van Vleuten, op de weg naar Harmelen ligt de Hamtoren uit de dertiende eeuw. De Hamtoren is een overblijfsel van een kasteel Den Ham met anderhalf meter dikke muren en 27 meter hoog. In Vleuten zelf ten slotte is de torenpleinkerk de moeite van het bezichtigen waard. In Vleuten zijn de winkels goed bereikbaar per auto en met het openbaar vervoer. In het mooie centrumgedeelte van Vleuten vindt u allerlei winkels van dagelijkse benodigdheden tot speciaalzaken. Tevens vindt u in Zuilen een aantrekkelijk aanbod aan Horeca waar je een drankje kan drinken of heerlijk kan dineren.

Bekende personen uit Vleuten zijn Jac. Graafland en Kees Valkenstein. Dit zijn in de schilder en kunstwereld bekende namen.

Kom je een studio huren in Vleuten dan kun je vanaf station Vleuten makkelijk drie grote steden bereiken. Utrecht centraal is vlakbij en van station Vleuten rijden treinen naar Den Haag en Rotterdam. Van station Utrecht centraal is geheel Nederland binnen handbereik.

Een studio vinden in Vleuten

Een studio huren in Vleuten is niet heel moeilijk, al is er echter wel concurrentie. Dit komt vooral doordat Vleuten vlakbij Utrecht ligt. Hierdoor is een studio huren in Vleuten de ideale plaats voor studenten en mensen die werkzaam zijn in Utrecht.

Een studio huren in Vleuten geeft vrijheid en bewegingsvrijheid naar heel Nederland en in het bijzonder Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Een studio huren in Vleuten geeft dus vrijheid, blijheid en rust.

Appartement verhuren? Plaats gratis een advertentie
Terug naar boven